چرا نباید هر روز ورزش کنیم؟

چرا نباید هر روز ورزش کنیم؟

چرا نباید هر روز ورزش کنیم؟

هر ورزشکار با تجربه ای می داند که رعایت و پایبندی به یک برنامه تمرینی چقدر اهمیت دارد. با این حال زمانی که تمرین شما بیشتر می شود، ریکاوری کاهش پیدا کرده و ممکن است مشکلات پدیدار شوند. پس چرا نباید هر روز ورزش کنیم و عوارض این تمرین بیش از حد چه می تواند باشد.

تمرین یا ورزش کردن را می توان بر اساس هر نوع فعالیت بدنی که به بدن شما استرس وارد می کند طبقه بندی کرد. نکته ای که در مورد استرس وجود دارد این است که بدون در نظر گرفتن منبع استرس، خواه روانی، جسمی یا کاری، بر بدن یکسان تأثیر می گذارد. و بدن شما چگونه استرس را تفسیر می کند؟ آن را به عنوان یک تهدید درک می کند.

عوارض تمرین بیش از حد

کاهش در عملکرد بدنی

یکی از اولین و بارزترین نشانه های تمرین بیش از حد، کاهش عملکرد بدنی از جمله قدرت، سرعت، استقامت و زمان واکنش است. اگر علیرغم افزایش شدت و حجم تمرین، عدم بهبود عملکرد را تجربه می کنید، ممکن است بخواهید یک قدم به عقب بردارید و برنامه تمرینی و زمان ریکاوری خود را دوباره ارزیابی کنید.

افزایش تلاش برای تمرینات ساده

کاهش عملکرد تنها راه برای تشخیص اینکه آیا بیش از حد تمرین می کنید نیست. تمریناتی که زمانی طبیعی به نظر می رسید ممکن است به دلیل تمرین بیش از حد سخت تر شوند. اما چرا اینطور است؟ هنگامی که هر روز ورزش می کنید و بیش از حد تمرین می کنید، ضربان قلب شما ممکن است سریعتر از حد معمول افزایش یابد و حتی ممکن است برای مدت طولانی تری، بعد از تمرین، بالا بماند. یک مطالعه شامل دوندگان مسافت متوسط نشان داد که HRV ورزشکار (تغییرات ضربان قلب) ابزار بهتری نسبت به ضربان قلب در حالت استراحت برای ارزیابی خستگی تجمعی است

خستگی مزمن

خستگی مزمن یکی دیگر از نشانه های نشان دهنده تمرین بیش از حد است. مطمئناً، احساس خستگی و درد بعد از یک تمرین سخت طبیعی است. اما اگر در حال بهبودی از این خستگی نیستید، ممکن است بیش از حد تمرین کرده باشید. این حالت مداوم خستگی مزمن می تواند منجر به کم شدن انرژی شود، به این معنی که بدن ذخایر انرژی خود را از دست می دهد. این معمولاً به دلیل نخوردن کافی، ننوشیدن آب کافی یا خواب کافی است.


دسته بندی مقالات


آخرین مقالات

مکمل گینر و تفاوت انواع آن

مکمل گینر و تفاوت انواع آن

عملکرد کربوهیدرات در بدن انسان

عملکرد کربوهیدرات در بدن انسان

پروتئین وی چیست؟

پروتئین وی چیست؟


گالری تصاویر

لورم ایپسوم متن ساختگی 9
لورم ایپسوم متن ساختگی 8
لورم ایپسوم متن ساختگی 7
لورم ایپسوم متن ساختگی 6
لورم ایپسوم متن ساختگی 5
لورم ایپسوم متن ساختگی 4
لورم ایپسوم متن ساختگی 3
لورم ایپسوم متن ساختگی 2
لورم ایپسوم متن ساختگی 1

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mehrkama/public_html/wp-includes/functions.php on line 5464